Dan Holmqvist | Eton I London
Dan Holmqvist – a photographer with main focus on fashion, clothing and interior. En fotograf med fokus på mode, kläder och inredning.
Dan Holmqvist, dan, holmqvist, photo, photography, photographer, fashion, foto, fotograf, fotografi, mode, kläder, clothing
8215
post-template-default,single,single-post,postid-8215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Blog

Eton I London

  |   Uncategorized

Vi var några dagar i London med André van Noord som modell. Den staden har allt, här hemma kan vi snart inte hitta en enda vägg som inte byggnadsbolagen renoverat så charmen är borta.I London finns hur mycket som helst. Första morgonen  gick ut och tittade efter produktionsbussen vi beställt, jag hade förväntat mig en Folkabuss eller liknande så uppenbarade sig den coolast buss jag sett.En husbuss ifrån USA, topprenoverid i originalskick och helt i rostfritt. Kaffemaskin och toa, hela köret. Dessutom en kille som kunde hantera de som en liten gokart.Han tog ingen notis om Polis eller p-vakter utan stod bredvid oss där vi plåtade. En kväll gav vi en drömkörning till en taxi. Vi frågade om han kunde stå still med taxametern på och vi kund får plåta i bilen.Han satt i flera timmar och läste tidningen, tackade för en fantastisk körning och åkte sedan hem.

USA-BusGustaf-Nisses_Photograpehr-dan-Holmqvist_micke-StavensjoAndre-van-der-Nord_London_Photographer-Dan-HolmqvistLondon--beh-!Pamela-Bellafesta_Dan-holmqvist-fotografPhotographer-Dan-Holmqvist-1_London_Eton-PhotosessionEton_Andre-van-Nord--photographer-Dan-Holmqvist_London

 

AUTHOR - admin